Peta Stiker WA/Jawa Punya Sticker

Dari Wikibuku bahasa Indonesia, sumber buku teks bebas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ajik[sunting]

1 (Nguping) Ojo lali... Sumuk Opo!!
2 Suwi.... (Muntah) Mikir!! Kudu biso!!
3 Wegah ah!!! Yo!! Opo yo...?? Suwun yo....
4 Wareg..... Suit... suit... Ojo ribut Isin ah....
5 Ngantug sanged Tanggal tuwo Yowis ben!! Hua-ha ha-ha ha-ha ha-ha
6 Woles dab!! (Cinta) Tulung tulung Monggo....
7 Madang sik dab! Suwung..... Piye jal? Asek asek jooss
8 Woii dab!! Kesel

Catra[sunting]

1 (Melet) Wes lah Bejo mu Gelem
2 Ono opo to? Aku mrono saiki Nggih ndoro Aneh aneh wae
3 Wek Ndungo sek Opo meneh? Njaluk tulung ndang
4 Mateng aku Aku kangen Moh Jian tenan
5 Ra ngomong kaet mau Adus sek yo Wasem Mboh
6 Sek dilit Ra mudheng Lagi ngapa to? Sak karep wis
7 Sing waras ngalah Guyon lah Ha ha ha ha Ngapusi
8 Diwoco dhisik to Aku lali

Cumink[sunting]

1 Kulo nyuwun sorry Seng sergep Lemes Nyambut gawe
2 Tanggal tuwo Tanggal enom Nyangkruk disek Ojo nginceng
3 Suwe banget! Kudu semangat! Horee.. seneng puooll! Kepenak toh?
4 Terkintil kintil! Ces pleng! Pancen mak joss Piye kabare?
5 Matur nuwun very much Monggo Kulo nuwun Ser ser tancep terus...
6 Ono ono wae sampeyan Sing waras kuwi sopo? Iki piye? Ngopi disek ben tenang!
7 Iseh penak karo aku toh? Tego karo aku Ora sudi! Cenat cenut ngelu
8 Yen ing tawang ono lintang...

Dwi[sunting]

1 Kabooor Baca tuh! Asik asik joss!!! (Tutup telinga)
2 Haha lucu banget Wakakak wakakak wakakak Tanggal tua Semangat
3 (Terbelalak) Thx Hehe Dih ngeselin!
4 Oh gitu Serreeemm Au dah (Curi dengar)
5 Hah? Hmm (merokok) Woles ajah Bener bingits!
6 Sokil sob Hahaha bisa ajah Anjaaay.. Warbyasah!
7 Jleb Apa sih yang nggak buat kamu On the way Butuh jemputan?
8 Males banget

Fitri[sunting]

1 Mbuh rak weruh Duitku entek Lagi opo? Ngomong opo seh?
2 Wes yo! Jare sopo? Mumed Ndi?
3 Ngapusi kuwi Opo kuwi? Kok iso? He He He He He He
4 Apik yoo Bangeteen.. Ngganteng yaa Karepmu
5 Hayo! Keplak ndasmu Lagi mendem ngamuk Lha mboh Wareg nyawang raine
6 Tak mikir sek Koyo ono seng ngomong Ha Ha Ha Ha Ha Ha Hai Hai
7 Kesuwen Sek yo Aku nurut ae wes Ahh mosoo?
8 Yo wes Melu rak?

Jafar[sunting]

1 Assalamu'alaikum Wa'alaikumsalam Tidak Brader! Iya Brader!
2 (Berdoa) (Tertawa) Aku Rapopo (Membelah batu bata)
3 Mengaji Alhamdulillah Bertobatlah Nak Astagfirullah!!!
4 Tabahkan Hatimu Maafkan Bapakmu ini (Memberi nasehat) Haduh Lupa!
5 (Allahu Akbar) Shodaqoh yuk Brader (Bernyanyi) (Entahlah)

Joko (Blangkon)[sunting]

1 Wedhi aku Turu sek Ora iso! Ora duwe duit
2 Opo toh? Oke sip! Ojo lali lho! Iku opo?
3 Hiii jijiki Uenak tenan! Emoh! Awakku ora enak...
4 Oh, ngono toh? Asem ki... Meh tekan! Apik tenan!
5 Aku rapopo Maturnuwun Nggih Sesuk wae...
6 Yo wis Mangan yuk Kok iso? Ngantuk pol...
7 Jam piro? Mumet aku... Suwi... Sek yo...
8 Sedih aku... Ora mudeng...

Karyo[sunting]

1 Ngantuk wayae turu... Ra usah di pikir.. santai waelah Aku iseh single Leyeh leyeh
2 Horee Wkwkwk lucu tenan Isin buanget Wah koplak!
3 Tego karo aku... Enake lapo yo? Sampe ketemu maneh Semeriwing
4 Ssstt.. ojo kondo sopo sopo "Ora wani.." Wani piro? Monggo
5 Bungah atiku... Oleh kenalan? Test siji loro telu Kulo sampun tobat!
6 Atiku nelongso Kesuwen! Injih juragan Ojo lali...
7 Tak pikir pikir dhisek Kulo nuwun Nuwun sewu... Matur nuwun
8 Sepurane seng akeh Luwe banget

Komal[sunting]

1 Trus aku kudu piye? Raimu.. Sak karepmu Ngopi sek
2 Nganu.. kuwi.. Larane nang ndi? Jak gelot!! Piye jal?
3 Nggregetttt (Marah) Mangan sek Semriwing
4 Aku rak weruh Ciee.. Ayuneee.. Kaya kuwe?
5 Ngenes Malem minggu karo wedhus Melu rak? Paham??
6 Rapopo ndasmu Makjang Ok Lemes
7 Rasane.. Oalah, modus Rasah dipikir.. Ngawur ae! Edyan
8 Hahahaha Muatamu

Surti Tejo[sunting]

1 Woi tangi! Ojo mas Oh so sweet Mangan yuk
2 Oh ngono toh! (Nonton film) Ngantuk aku... Neng ndhi?
3 Muacete! Meh tekan! Meh siap Wes durung?
4 Ketularan kowe Jemput saiki yo Jarene sopo? I love you!
5 Mlaku mlaku yuk Gelem ora? Guantenge! Sesuk wae yo
6 Ayo mas... Edyan! Boros tenan... Aku ora iso!
7 Turu yuk! Tenane? Ora ngerti Pase piro?
8 Ora iso! Ora duwe duit...

Tarjo[sunting]

1 Piye leh ku ngomong? Tambah mumet Dilakoni wae, dab Terus aku kudu piye?
2 Sabar! Kwemproh! Nyambut gawe sik, dab! Hahaha ra lucu
3 Woi!!! Mikir karo numpak jaran Tak cucup mbun-mbunanmu Tak moco primbon dhisik...
4 Piye kabare dab? Sing sareh! Pingin yang-yangan tapi karo sopo? Ngopi sik dab...
5 Penakan turu wae... Karepmu wes!!! Jolali piknik Mosok?
6 Tak catet omonganmu Mabur sik, dab Melu pora?! Suwun yo, dab!!!
7 Mikirr!!! Mbuh wes Joss tenan Kok iso?
8 Sing bener sing endi? Ora duwe duit...